Armani / Roca

Az Armani Casa - vagyis térhódítása a lakberendezésben– karakteres ismertetőjegyei a szürkés-bézses tónusok, a nemes anyagok, tiszta vonalak, a tökéletes elegancia. Giorgio Armaninak ezzel lehetősége nyílt megmutatni  a világnak egyedi elképzeléseit a belső terek kialakításáról. 2010-ben a spanyol Roca céggel – mely a fürdőszobai megoldások terén számít hasonló vezető márkának, mint az Armani  – bemutatták első közös kollekciójukat. Az eredmény egy elegáns, exkluzív fürdőszoba, mely ugyanakkor praktikus és kényelmes is.

A kollekcióban minden megtalálható, amire egy fürdőszobában szükség lehet: burkolatok, szaniterek, bútorok, fürdőszobai szerelvények, lámpák, kiegészítők. Az Armani / Roca fürdőszobái úgy lettek tervezve, hogy minden darabja összhangban legyen egymással, még a legkisebbek is.

 

A porcelán fal- és padlólapoknak köszönhetően az Armani / Roca fürdőszoba-koncepció hibátlan megjelenést ér el. A texturált felületű, nagyformátumú lapok kiváló alapot teremtenek a formatervezett fürdőkád vagy a fürdőszobabútor elhelyezéséhez. A csaptelepek rendkívül kifinomult stílusban és kivitelben készülnek a legújabb technológiával.

Hogy mi az Armani fürdőszoba titka? Kiváló minőség, meglepő textúrák és színek kombinációja, apró részletek kidolgozása, legújabb és legjobb technológiák. Mindez úgy megtervezve, hogy megőrizze Giorgio Armani utánozhatatlan stílusát és filozófiáját.