Szerencsére otthonunk környezetének korszerűsítésére is felhasználható az otthonfelújítási támogatás, így a térkövezést egyaránt felvehetjük a munkálatok listájára. Amikor térkövet vásárolunk, nemcsak a márkára és a különféle típusokra fektetünk hangsúlyt, de az is fontos, hogy kellőképpen terhelhető és hosszú távon tartós legyen akár gyalogosan, akár autóval tervezünk közlekedni rajta. Alábbi cikkünkben a megfontolt választáshoz nyújtunk gyakorlati segítséget és eligazítást a legkiválóbb termékcsaládok között. 


 

Amikor szóba kerül a felújítás, hajlamosak vagyunk rögtön a nehézségekre, a jelentős kiadásokra és a nem várt költségekre gondolni, pedig van amikor már egy kis változás is elegendő, hogy új megvilágításba kerüljön otthonunk. Alábbi cikkünkben olyan pénztárcabarát, mégis látványos lakásfelújítási tippeket mutatunk, melyeket te magad is könnyűszerrel megvalósíthatsz számottevő befektetés nélkül. 


 

Az egyszerű vakolat mellett egyre többen választanak modern homlokzati burkolatmegoldásokat, ami nem meglepő. A ház homlokzatára pillantva otthonunk hangulata azonnal tükröződik, tehát a burkolatválasztásnak nagy szerepe van a megfelelő összhatás elérésében. Cikkünkben lenyűgöző homlokzati díszítőrendszereket mutatunk nektek a kő természetes árnyalataiban és textúráiban, melyek látványos külsővel ruházzák fel korszerű otthonunkat.


 

Mindig kihívást jelentenek a kis méretű helyiségek, amint aktuálissá válik a berendezésük. Egyszerre kell minden szükséges tárgyat elhelyeznünk, miközben a funkció mellett az esztétikumról sem szabad megfeledkeznünk. Ha otthonunk oázisáról van szó, akkor ez különösen igaz, hiszen a fürdőszoba a nap kezdetén és végén is a felkészülés, a regenerálódás és a pihenés helyszíne. Alábbi cikkünkben bebizonyítjuk, a helyszűke koránt sem jelenti azt, hogy a felsoroltak közül bármelyikről is le kellene mondanunk. 


 

Otthonunk felújítása során az egyik legsarkalatosabb pont helyiségeink burkolatainak kiválasztása. Az ilyenkor elénk táruló óriási márka, alapanyag, típus és színválasztékban könnyen elveszíthetjük azt a bizonyos fonalat. Amennyiben épp burkolatválasztás előtt állsz, cikkünk sorvezetőt nyújthat ezen a kérdésekkel kikövezett úton. 


 

Összeállításunkban öt stíusirányzat mentén igyekszünk ötleteket adni, melyekkel nem pusztán esztétikus, de egyszerre modern és otthonos is lehet fürdőhelyiségünk.


 

Minden, amit tudnod kell a támogatásról!

a gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról szóló, 518/2020. (XI. 25.) számú kormányrendelethez.

Mit válasszunk? Laminált padló, parketta esetleg vinyl padló?

Ha építkezéskor vagy lakásfelújításkor a burkolat kiválasztásához érünk, az első felmerülő kérdés: hideg vagy meleg burkolatot szeretnénk?!

Giorgio Armani nevét a világon mindenhol ismerik. A 20. századi design meghatározó alakja, nevéhez a férfi és női ruhatervezésen túl parfüm, ékszer, bútor és lakberendezési kiegészítők tervezése is fűződik.