Cevisama Kiállítás- UNDEFASA standlátogatás

Az UNDEFASA 1967 –ben családi vállalkozásként kezdte meg működését Castellon tartományban, a spanyol kerámiaipar epicentrumában. Hitvallásuk,  hogy inspirálják és segítsék ügyfeleiket olyan otthonok és terek tervezésében, építésében amelyekben szeretnének élni és dolgozni. Termelésük 70%-át exportálják a világ 60 országában vannak jelen.

Burkolataira jellemző a kő és beton struktúra egyedülálló matt felületek, márványhatású lapok 3D mintával,  rusztikus fahatású padlóburkolatok több méretben, de akár a  chevron és intarziás parketta mintát is megtaláljuk.

Egyik különlegessége a Solid+ technikai porcelán kollekció,  és az új IMMUNE Antibakteriális Tiles termékpalettája bármilyen térbe alkalmas, teljeskörű védelemet biztosítja lakóotthonokban, teraszokon, közterületeken, edzőtermekben, iparágakban, éttermekben stb.  

 

Színes burkolatcsaládok közül a trópusi mintás Mediterranea és a Moments családot emelnénk ki. Modern formavilág, pasztell színárnyalatok jellemzik mindkét családot, melyek kiváló alapot teremtenek  a pihentető relaxáló pillanatokhoz. Üzletünkben már az új termékek mintáit is megtekinthetik.

 

Az Emigres burkolatai az elmúlt években nagy sikert arattak vásárlóink körében, ezért most is igyekeztünk a legérdekesebb burkolatokat megmutatni. Üzletünkben már újdonságokkal is találkozhatnak az érdeklődők.