KIÁLLÍTÁSON JÁRTUNK- CEVISAMA 2023

A kiállításon a kerámiaburkolatok, szaniterek és fürdőszobabútorokat gyártó cégek, valamint azok értékesítői, tervezők a világ minden tájáról képviseltetik magukat.

A kiállítótermeket látogatva spanyol, német, arab, olasz, török, indai, nyelveken üzletemberek, érdeklődők próbálják befogadni, megismerni az új innovatív fejlesztéseket, az új trendeket diktáló termékeket.

A látogatás új kapcsolatokat, tervezői inspirációt, értékesítési tapasztalatokat, üzleti lehetőségeket tartogat az érdeklődők számára, hiszen képtelenség lenne ennyi gyártóval egy helyen találkozni, termékeiket ilyen rövid idő alatt megismerni.

A korszakalkotó falburkolatok túlléptek a szimpla funkcionalitáson, az anyagstrukturált felületek egyre valósághűbb színekkel és felületekkel rendelkeznek. A burkolat már nem csak hidegburkolat egyszerre falpanel, tapéta, sőt már-már festmény szintű grafika, és mintavilág jellemzi a legújabb kínálatot, így teszik különlegessé otthonaink falait, közösségi terek, üzletek, szállodák enteriőrjét.

  

Egyszerre hódít az óriás méretű burkolat és a kézműves jellegű kisméretű kerámia csempe, kiszorítva a hagyományos méretű burkolatokat, egyre népszerűbbek a 3D fahatású falburkolatok és panel jellegű hidegburkolatok is.

A beton, márvány, fahatású lapok mellett gyakran találkozunk növényi motívumokkal, levelek,virágok, egzotikus mintákkal melyek színvilága is élénkebb éltettelibb. A kékeszöld és terrakotta narancs árnyalatok újra visszaköszönnek, a hidegburkolatok világa színesedik. 

  

A színeket kevésbé kedvelők számára a kő, márvány, terazzo burkolatokat bordázott vagy mintázott strukurált felülelettel, kis és nagyméretben egyaránt kínálnak a gyártók.