Cevisama Kiállítás- Emigres Cermaica standlátogatás

A Cevisama 2023 kiállításon az újdonságok megtekintése mellett egyik elsődleges célunk a partnercégek bemutató standjaink látogatása, új termékeik megismerése volt.

Az Emigres Ceramica 1993 óta működő és fejlődő kerámia termékeket gyártó cég melynek termékei nemzetközi piacon is jelen vannak, jelenleg  40 000 m2 kerámia padló- és falburkolat gyártási kapacitással rendelkezik.

Falburkolatainak felületét gyakran dombormintás felületek, érdekes textúra és geometriai mintavilág jellemzi, kőhatású vagy márvánny mintával kombinálva. Padlóburkolatai már 120x120-as méretben polírozott, lapatto, vagy matt felülettel rendelkeznek. A  legújabb belsőépítészeti trendeket követve nemcsak színben de méretben - mely egyre inkább a nagyméretű burkolatok irányába tolódik el- képes kiszolgálni.

Fahatású burkolatai között újdonságként megtalálható a bordázott falpanel jellegű burkolat is amely színazonos padlóburkolattal is elérhető megkönnyítve ezzel is a tervezést és a tökéletes összhang megteremtését egy otthonon vagy helyiségen belül.

A márványmintás burkolatok már nemcsak fekete-fehér barna-fehér színben próbálnak utat törni, megjelentek a zöld és rozsdabarna árnyalatokban is.

Az Emigres burkolatai az elmúlt években nagy sikert arattak vásárlóink körében, ezért most is igyekeztünk a legérdekesebb burkolatokat megmutatni. Üzletünkben már újdonságokkal is találkozhatnak az érdeklődők.