Látványos homlokzat minőségi díszburkolatokkal

Az egyszerű vakolat mellett egyre többen választanak modern homlokzati burkolatmegoldásokat, ami nem meglepő. A ház homlokzatára pillantva otthonunk hangulata azonnal tükröződik, tehát a burkolatválasztásnak nagy szerepe van a megfelelő összhatás elérésében. Cikkünkben lenyűgöző homlokzati díszítőrendszereket mutatunk nektek a kő természetes árnyalataiban és textúráiban, melyek látványos külsővel ruházzák fel korszerű otthonunkat.


Napjainkban megnövekedett az igény, hogy a házak belterén túl a külső megjelenés is a tulajdonos egyéni ízlését tükrözze. A legnépszerűbb homlokzati burkolatok közé tartoznak a természetes kövek, a kerámiaburkolatok valamint a kőhatású beton falburkolatok, melyek időtálló alapanyagból készült, kiváló ár-érték arányú sztenderdet alkotnak.

Ezek a rendszerek a természetest imitáló dekoratív kőből készülnek, jó szigetelő tulajdonságokkal és széles színválasztékkal rendelkeznek. Ilyenek például a Decoreco gyártó legmodernebb technológiával készülő naturális fali díszkövei is, melyek karakteres megjelenést kölcsönöznek a háznak. 

A Link Stone családban a mediterrán jellegű burkolatok kaptak hangsúlyt. Három színben - Grafit, Grigio és Marrone - választhatunk a termékek közül, melyek érdekessége, hogy keskenyebb és szélesebb kődarabokat is kevertek textúrájukba az izgalmasabb optikai hatás eléréséért.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Decoreco Calibra Grigio kollekciójában a visszafogottság, az elegancia dominál. A betonból készült falkő belső és külső alkalmazásra is tökéletesen megfelel. Változatos homok árnyalatú, barnás elszíneződéseket mutató elemei sokoldalúan alkalmazhatóak és letisztult ízlést tükröznek. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az antracit tónusok mindig jó választást jelentenek, ha bizonytalanok vagyunk, milyen stílus is illene leginkább hozzánk, ugyanis később bármilyen egyéb színnel kombinálva jól mutatnak. A Hudson Vulkán család valóban a vulkanikus kőzetek struktúráját idézi. Markáns mégis ízléses összhatást kelt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Yukon Tierra bukolat a réteges homokkő utánzata, amely több földes árnyalatot is kínál megteremtve ezzel a természet szabálytalan hatásait. A különböző színek miatt ez a kő rendkívül népszerű és remekül illik az otthonunkat körülölelő természethez.  Rusztikus és családias légkört teremt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az elszíneződéses design egy másik izgalmas kollekciója ez a világos, látványos sötét mintázattal kiegészített burkolatcsalád. A Hudson Natural megjelenésében a fehér színezet kerül előtérbe, mely finom átmenetet képez a hagyományos mészvakolat és a modern kőhatású megoldás között. Konzervatív, letisztult, ugyanakkor meghitt, kellemes stílust eredményez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A képekre kattintva az aktuális terméken túl további homlokzati burkolatvariációkat is megtekinthettek, ha inspirációra vágytok a felújítás során. ​Közösségi média felületeinken ( facebook , instagram) folyamatosan megosztjuk új termékeinket és lakberendezési tippekkel is szolgálunk. Kövess bennünket a friss tartalmakért!